Oliving Oliving Oliving Oliving

Over Oliving

Na het afronden van de opleidingen Bloemen & Interieur, Interieurstyling en het opdoen van de nodige werkervaring heb ik besloten om een eigen onderneming te starten in de vorm van Oliving. Hiermee heb ik van mijn passie mijn werk kunnen maken en doe ik dit dan ook met veel plezier. Met Oliving bied ik u een uitgebreid diensten pakket op het gebied van bloem abonnementen, bruidswerk, rouw bloemwerk en interieurstyling. Hiermee richt ik mij zowel op de zakelijke markt als de particuliere markt.

Met Oliving sta ik voor een persoonlijke aanpak, waarbij de uitstraling van het werk centraal staat. Het bloemwerk combineer ik dan ook graag met de omgeving en gewenste uitstraling. Ik ben u dan ook graag van dienst bij het samenstellen van gepaste bloemwerken of voor het inrichten van uw ruimte, bijvoorbeeld kantoor, winkel of woning.

Bent u opzoek naar bloemwerk, interieur advies of juist een combinatie van beide? Ik help u graag met het vertalen van uw wensen naar bloemwerk of interieurstyling. Met behulp van deze website hoop ik u goed beeld te kunnen schetsen over het diensten pakket en de mogelijkheden.